Raw Vegan Cheesecake (Chia Frambuaz Reçeli ile)

  • Görüntüleme
    606

Yapılışı

 

Bir gece suda beklettiğimiz hurmaları blenderda püre haline getirip kenara alıyoruz. Bademleri de blenderda toz haline getirip bir karıştırma kabına alıyoruz.Üzerine hurma püresini ekleyip hamur haline getiriyoruz. Karışımı önceden hazırladığımız tart kalıbına eşit bir şekilde yayıyoruz.

Krema için gerekli olan tüm malzemeyi blenderda krema kıvamına gelene kadar çekip tart zemininin üzerine döküyoruz.

Reçel için gerekli olan frambuazı blenderda püre haline getirip bir karıştırma kabına alıyoruz. Üzerine chia tohumunu ve agaveyi ekleyip karıştırıyoruz. Dilerseniz tatlının üzerine döküp birlikte dondurun. Ya da önce tatlıyı dondurup reçeli daha sonra süslemek için kullanın. Tercih size kalmış.

Afiyet olsun 🙂

 


Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X